| Author |
Message |
dementor
Ravenclawlane

|
Posted:
Thu Jul 28, 2005 10:32 pm |
  |
tähtsad artiklid Miss Watsoni kohta |
|
|
    |
 |
Maris
Gryffindorlane

|
Posted:
Fri Sep 23, 2005 8:15 pm |
  |
Emma Watson kardab, et Potteri filmides Hermione Grangeri mängimine on pannud talle külge tüüpkarakteri märgi.
„Mu suurim hirm on jääda stereotüübi ohvriks, ma tahan teha ka muid asju,” rääkis ta Ananova teatel.
Samas tunnistab ta, et ei tahaks, et mõni teine näitleja mängiks Potteri filmides tema rolli.
Emma mängib juba neljandas Potteri filmis „Harry Potter ja tulepeeker”, mis tuleb ekraanile novembris.
Hiljuti sai ta oma esimese rolli väljaspool Potteri filme. Järgmise aasta mais linastuvas filmis „Airborn” mängib ta tüdrukut, kes satub seiklustesse pärast seda, kui piraadid ründavad kruiisilaeva. |
_________________ Emma Watson- Simply The Best!
Emma Watson- British Sunshine
 |
|
   |
 |
Triin
Vägevaim võlur-Gryffindorlane

|
Posted:
Sat Sep 24, 2005 10:15 am |
  |
| Maris wrote: |
| Hiljuti sai ta oma esimese rolli väljaspool Potteri filme. Järgmise aasta mais linastuvas filmis „Airborn” mängib ta tüdrukut, kes satub seiklustesse pärast seda, kui piraadid ründavad kruiisilaeva. |
See pole kindel. Muidu lahe...polegi seda lugenud.  |
 |
Felix Felicis
Gryffindorlane

|
Posted:
Sat Sep 24, 2005 9:32 pm |
  |
Olen kuulnud seda. Muideks see võib juhtuda küll, sest väikestele põnnidele seostub ta eelkõige Hermionega. |
_________________ He had just made Harry feel rather better by telling him how he told the examiner in detail about the ugly man with a wart on his nose in his crystal ball, only to look up and realize he had been describing his examiner's reflection. |
|
   |
 |
Triin

|
Posted:
Sun Sep 25, 2005 12:44 pm |
  |
| Felix Felicis wrote: |
| Olen kuulnud seda. Muideks see võib juhtuda küll, sest väikestele põnnidele seostub ta eelkõige Hermionega. |
Seda küll, aga E-W.net ütles, et see pole kindel. Tegelikult on nad suht veendunud, et see on vale. No ja mina kah suht-koht usaldan E-W.net'i |
 |
Felix Felicis
Gryffindorlane

|
Posted:
Sun Sep 25, 2005 7:14 pm |
  |
Kõik oleneb tema edasisest karjäärist. Kui tal ei tule mingeid "suuremaid" filme, siis on täiesti võimalik, et ta jääbki Potteri Hermioneks. |
_________________ He had just made Harry feel rather better by telling him how he told the examiner in detail about the ugly man with a wart on his nose in his crystal ball, only to look up and realize he had been describing his examiner's reflection. |
|
   |
 |
dementor
Ravenclawlane

|
Posted:
Sun Sep 25, 2005 7:55 pm |
  |
kuigi ta seda ise aksepteerida ei taha, jääb ta minu jaoks alati Hermioneks, ükskõik, kellena ta kunagi mängima hakkab....
See on arvatavasti ainult sellepärast, et Harry Potter on ikkagi maailma parim raamat ja Hermione üks tähtsaim tegelane, nii et ükski teine filmiroll ei tule tähtsam kui praegune |
|
|
    |
 |
HarryPotter
Gryffindorlane

|
Posted:
Mon Sep 26, 2005 4:10 pm |
  |
Aga noh. Irl kutsuks ikka Emmaks?  |
 |
Triin

|
Posted:
Mon Sep 26, 2005 8:32 pm |
  |
| dementor wrote: |
kuigi ta seda ise aksepteerida ei taha, jääb ta minu jaoks alati Hermioneks, ükskõik, kellena ta kunagi mängima hakkab....
See on arvatavasti ainult sellepärast, et Harry Potter on ikkagi maailma parim raamat ja Hermione üks tähtsaim tegelane, nii et ükski teine filmiroll ei tule tähtsam kui praegune |
Seda küll..... |
 |
Triin

|
Posted:
Tue Sep 27, 2005 7:28 pm |
  |
"Warner Brothers have informed TLC that Emma will NOT be appearing in the movie "Airborn" so unfortunately for us, IMDB.com got it wrong, but hopefully that means that she will definately be coming back as Hermione for the fifth HP film."
E-W.net
(((Kaks korda postitada....*pööritab silmi*))) |
 |
Maris
Gryffindorlane

|
Posted:
Wed Nov 16, 2005 8:06 pm |
  |
mu õde tõi mulle inglismaalt ajakirja "Evening Standard". Seal on Emmast uuemaid pilte ning temast ka artikkel. (Y) GoF premierist on kah pilte ja natuke sellest kirjutatud.  |
_________________ Emma Watson- Simply The Best!
Emma Watson- British Sunshine
 |
|
   |
 |
Triin

|
Posted:
Sun Nov 27, 2005 7:42 pm |
  |
tean....ma olen kade:S |
 |
funtastic
Slytherinlane

|
Posted:
Fri Jul 21, 2006 12:59 am |
  |
Kui jutt läks ajakirjadele, siis ma nägin ükskord Eestis seda inglise Teen Vogue-i, kus Emma esikaanel oli.
Ja soovitan (saksa) Bravosid ja Popcorne osta, seal ka on aeg-ajalt Harry Potterist juttu. Ja ma olen nendest hästi palju postreid saanud... |
     |
 |
Triin

|
Posted:
Thu Aug 10, 2006 12:52 pm |
  |
| funtastic wrote: |
Kui jutt läks ajakirjadele, siis ma nägin ükskord Eestis seda inglise Teen Vogue-i, kus Emma esikaanel oli.
Ja soovitan (saksa) Bravosid ja Popcorne osta, seal ka on aeg-ajalt Harry Potterist juttu. Ja ma olen nendest hästi palju postreid saanud... |
Võtan arvesse:) |
 |
|
|